Hi! Welcome to my internet diary. Enjoy! Anne Merel

17 juli 2006

Nieuwe Auto en Blue Mountains




Ik heb een nieuwe auto gekocht! Een hele mooie..een nissan Murano Ti en hij heet Arthur.



Ik heb er ook maar meteen een GPS TomTom bijgekocht. Dat ding heeft allemaal verschillende stemmen dus ik heb nu de Australische Ken die me elke dag naar m'n werk praat :) Vandaag had ik hem op Stanley staan, een Nederlander met een Surinaams accent. Moest zo lachen, zei hij ineens: "Neem de volgende afslag, of een snoepje".

Dit weekend ben ik samen met vriendin Miranda naar de Blue Mountains geweest.



Zaterdag hadden we enorme mist, dus van die hele blue mountains niks te zien. We zijn in Katoomba wezen slapen in een motel en toen we in het dorp aankwamen leek het wel alsof er een soort Lesbo feest gaande was, overal dykes! Beetje gewandeld en 's avonds heerlijk gegeten. Daarna de kroeg in (Rugby game was on) en een hele leuke groep ontmoet. Een van die jongens werkt in Lilienfels. Dat schijnt een van de 10 hotels te zijn van de Orient Express groep. Nu waren we zaterdag al op zoek gegaan om ergens echte English High Tea te doen, maar toen was alles dicht. Mooi dus dat we naar de Lilienfels konden op zondag! Ik had nog nooit High Tea gedaan, maar het was heerlijk superchique met alles erop en eraan, earl grey, muffins, scones, gebakjes...mmm. Het hele weekend zoveel lekkere dingen gegeten...Heerlijk!


Gelukkig was het zondag niet zo mistig, dus hebben we nog best veel van de mooie uitzichten kunnen zien. Die ene foto is van de Three Sisters, wel een bekend plaatje in Australie.



Toen zagen we ook nog een Abbie met een Digeridoo..



Zondagavond was ik weer thuis en toen nog uiteten geweest met vriend Alex en daarna nog even wezen poolen. Een superperfect weekend! Helaas vandaag weer werken, maar gelukkig komt m'n moeder donderdag al op bezoek! Kijk ik zo naar uit! Heb voor de gelegenheid vanavond voor het eerst Tiramisu gemaakt met Australische koekjes. Ik was helemaal vergeten dat ik geen mixer heb, dus je begrijpt hoe lang ik heb staan kloppen..Hij is vast extra lekker nu.

Verder gaat het goed. Het is nog altijd wel koud hier hoor. Die zomer mag nu wel weer beginnen vind ik...De kakkerlakken hebben het volgens mij ook koud buiten, want ineens zitten er weer een paar binnen. Vorige week stond ik er met eentje onder de douche. Die is gelukkig verdronken.

Ben van plan om over een paar maanden weer te verhuizen, blijf wel ik Coogee hoor, maar wil toch wel graag op de begane grond wonen zonder buren onder me. En misschien kan ik wel iets vinden met een garage. Op die heuvel parkeren is een ding, maar met zo'n grote bak is het toch wel heel lastig. Vroem vroem de heuvel op in z'n achteruit.

Tot gauw!
x