Hi! Welcome to my internet diary. Enjoy! Anne Merel

16 december 2005

Eerste week Sydney

Jahooeee ik ben er!! Wow, wat geweldig. Ik ben sinds vandaag 1 week in Sydney. Wat een geweldige stad! Afgelopen maandag heb ik al meteen een huis gevonden heel dichtbij het strand samen met 3 andere meiden. Ik was echt blij dat ik niet meer in het hotel hoefde te blijven. Het huis is heel groot, wel een beetje ouderwets ingericht, maar de keuken is super en we hebben ook een voor- en achtertuin (op de foto is het het linkerhuis)


Afgelopen woensdag hebben we voor het eerst samen gegeten, erg gezellige meiden, een Duitse, Engelse en Australische en het huis is van de vader van het Australische meisje. Mijn slaapkamer is wel een beetje klein (en ik mis een spiegel!), maar dat maakt niet uit.

Ik ben deze week ook al op zoek geweest naar werk. Maandag had ik een afspraak met een recruitment bedrijf waarmee ik al contact had vanuit Nederland. Dinsdag meteen een van hun klanten ontmoet en nu willen ze al tweede gesprek en ze hebben het ookal over een permanent contract gehad. Ik vind dat het allemaal wel veels te snel gaat...huis, vrienden, werk, allemaal in 1 week.

Ik ga proberen elke paar dagen te schrijven over wat ik allemaal mee maak hier down under.