Hi! Welcome to my internet diary. Enjoy! Anne Merel

18 juni 2006

Nederland

Hi!!!

Het was geweldig om weer even in Nederland te zijn!



Veels te kort natuurlijk, had nog wel een weekje willen blijven, maar dat ging helaas niet met m'n werk hier. Ik ben sinds maandagavond weer terug in Sydney en ben dinsdag meteen alweer gaan werken...niet ideaal natuurlijk want die jetlag hakt er wel in. In Nederland was het super om iedereen weer te zien. Bij aankomst stonden m'n vader, moeder en zus er en m'n drie vriendinnetjes waren er ook, hoe mooi was dat!




M'n vrienden weer gezien en gesproken, wezen stappen, lekker uiteten, de molenroute gefietst (toerist in eigen land:), naar de golfbaan, naar het strand geweest en gevliegert, feestje gehad, gedanst, in de zon gezeten aan het IJ, in m'n oude huisje geslapen, en zo genoten van alle lieve mensen in Nederland. Ik heb het echt geweldig gehad! Realiseerde me ook wat ik allemaal heb gemist...





En toen weer terug naar "huis". Wat is "huis" nu als je in het buitenland woont? Hier vertel ik m'n vrienden dat ik naar huis ga als ik naar Nederland reis, terwijl ik nu in Sydney ook weer een beetje thuis ben. Zware tegenvaller is het weer in Australie op dit moment. Het is heel zonnig en die is ook heel fel, maar 's avonds is het heel koud en buiten zitten is er niet meer bij.

Dinsdagavond Dani gezien, woensdag de "State of Origin" rugby westrijd gekeken met vrienden, donderdagavond beetje boodschappen gedaan en met Kat gegeten en vrijdag vierden zowel Dani als Jean (m'n squash maatje) hun verjaardag in de kroeg hier in Coogee. En daarna uiteraard in vol oranje de wedstrijd gegeken met wat Nederlandse vrienden die ook naar de kroeg kwamen. Helemaal top! Wel is m'n zwarte jas gejat uit de kroeg dus ik moet nu maar even een nieuwe te kopen.



Op m'n werk was iedereen zo blij om me weer te zien. Voelde me zo welkom. Helaas was er ook weer zoveel te regelen en was er weer zoveel misgegaan. Het was niet makkelijk deze week om weer in mijn eigen rol te stappen. Twee anderen hadden het van mij overgenomen en ik merkte dat ze het moeilijk vonden om alles weer over te dragen aan mij en duidelijk te maken dat ik weer terug ben en de daarom ook weer alle beslissingen neem. Maar ook super om te zien dat de veranderingen die ik probeer te realiseren lijken te gebeuren.

Gisteren heerlijk koffie gedronken in Coogee met Miranda en daarna heb ik Susanne gezien. Ik ken haar via een duitse vriend en zij is ook een paar keer mee geweest met onze jaarlijkse zeiltocht in Friesland. Ze is net naar Sydney verhuisd en gisteren hebben we samen met wat Nederlandse vrienden in Newtown gegeten. Daarna nog even naar de Palace geweest en toen was het alweer zondag..Heerlijk even alleen thuis en even niets aan m'n hoofd. Moest hier nog zoveel opruimen, was doen en had gepland om ook nog een beetje te werken, maar dat zat er niet in.

Gisteravond/vanmorgen speelde Australie tegen Brazillie. Samen met een nieuwe vriend Alex naar de kroeg in de stad. Die tent was helemaal afgeladen vol. Ik had zo gehoopt dat de ozzies zouden winnen want dan blijft het voetbalgevoel beetje leven in Sydney, maar helaas...Was wel supergezellig met Alex. Ik ken hem nog niet zo lang en meestal zijn we met een hele groep. Wedstrijden hier zijn op de raarste tijden. Die van vanmorgen (het is vandaag maandag) was van 2 am tot 4 am en ik was om 10 uur alweer aan het werk...je snapt hoe ik me voel..pretty lousy..

Goed gesprek gehad vorige week met mijn werkcoach en ik geloof dat hij wel heel duidelijk merkt dat ik niet echt lang meer op dit project wil blijven. Hij begon er zelf over en heeft allerlei plannen voor me in petto voor hierna, dus ik ga proberen om ervoor te zorgen dat dat een beetje snel verloopt. Vooral het lange heen en weer rijden elke dag, dat is niet echt waarom ik naar Australie ben verhuisd.

Ga nu lekker pizza eten want die roept mijn naam vanuit de oven..