Hi! Welcome to my internet diary. Enjoy! Anne Merel

28 december 2005

Kerst

Het is alweer bijna het eind van het jaar, tijd vliegt echt voorbij! Kerst was heel erg leuk! Al zijn we uiteindelijk niet naar de paardenraces geweest.
Vrijdag bij Lucinda gegeten samen met Helen en nog een andere Engelse meid en daarna ben ik samen met m'n huisgenootjes naar de kroeg gegaan, the Clovelly Hotel. Een van mijn huisgenootjes Dani werkt daar, dus dat is wel erg handig! Het schijnt echt traditie te zijn hier om daar naartoe te gaan de 24e. Alleen maar Australiers en heel veel leuke mensen ontmoet.
Zaterdag naar het strand geweest met de Engelse meiden daarna bij mij thuis gegeten.




We wilden 's avonds eigenlijk de kroeg in, maar alles was dicht op 1e kerstdag. Toen zijn we weer naar het strand gegaan. Het was heel erg rustig, maar wel leuke mensen ontmoet. Een van de gozers was een porno acteur, dus dat was wel grappig.. wanneer kom je die nu tegen? Ook nog een Amerikaan ontmoet die in Irak werkt in de oorlog. Iets met special forces ofzo. Hele aardige jongen die sindsdien graag met ons mee uit gaat want hij is een beetje alleen.

Tweede kerstdag alweer met allemaal Australiers gevierd! Hoe perfect! Ik was mee met m'n huisgenootje Dani en haar vrienden, zulke leuke mensen allemaal. Heerlijk bij de Thai gegeten hier in Coogee en 's avonds naar het feest in de Beach Palace. Dat is een hele grote bar aan het strand, nog geen minuut van ons huis.



Die Engelse meiden kennen elkaar allemaal van internet dus ik heb op die site ook een advertentie gezet om wat mensen te ontmoeten, maar dat was niet echt een succes. Mijn stukje tekst stond bij "friends only" maar ik kreeg allemaal vage emails van allemaal mannen die wat wilden gaan drinken. Dat doe ik dus ook nooit meer.

Gisteren (dinsdag) weer heerlijk naar het strand geweest en de halve middag ge-beach-volleybalt met een paar Austrl. jongens die ik ken via Kyle en een hele groep uit Noorwegen. Ben nu zo bruin geworden (en ook wel verbrand) dat ik maar even een paar dagen niet meer op het strand ga liggen.




Gisteravond de film "Just Like Heaven" gezien samen met huisgenootje Dani. Op dinsdag is het hier goedkoop om naar de film te gaan, dus dat gaan we vanaf nu elke week doen.

Vandaag heb ik een Kite gekocht om mee te oefenen zodat ik straks kan gaan kite-surfen. Helaas is er nu niet echt veel wind, dus een groot succes was het nog niet. Morgen ga ik even terug naar de winkel om te kijken of ze een grotere Kite hebben want kennelijk heb ik een "small" gekocht en die vangt niet genoeg wind.

Vrijdag ben ik al jarig! Raar idee. Gaan we met een groepje wat eten in de stad en dan is het alweer oud en nieuw!